fbpx

Dragi Decidenti din Agricultura, la Agxecutive am lansat azi si lucram deja intens la singurul studiu de referinta privind tendintele HR din sectorul agroalimentar pe regiunea Romaniei si Marii Negre!

In primul val « full scale » al studiului, din mai 2020, au participat 42 de firme, locale multinationale, cu 7694 de salariati aflati in Romania si in tarile din zona. Acum dorim sa continuam initiativa iterand semestrial, pentru a da trendurile exacte si actualizate, extinzand studiul la cat mai multe firme posibil. Ni-l dorim relevant pentru tot lantul agro-alimentar, cuprinzand toti actorii « de la samanta la farfurie »: furnizori de solutii, distribuitori de inputuri, ferme reprezentative din sectorul vegetal si zootehnie, originatori si traderi de cereale, procesatori de materii prime agricole, furnizori de servicii (consultanta, digital, finantari, asigurari etc.), precum si organizatii profesionale.

Este si un studiu de conjunctura economica sectoriala, de tip « 360 de grade », continand inclusiv indicatii privind contextul general de afaceri din agribusiness, retrospectiv, inclusiv fata de valul precedent, dar si prospectiv, partea economica fiind corelata critic cu tendintele HR prezentate.

Contine informatii atat cantitative, cat si calitative. Este si o unealta deosebit de precisa de competitive intelligence, asigurand firmele care vor primi datele ca vor lua decizii coerente, « in piata ».

Valul din noiembrie 2020 poate fi folosit in special in scopuri de bugetare corecta a anului 2021 pe plan HR, continand toate perspectivele: de business, de recrutare, eventualele restructurari, principalele cifre definitorii privind compensatiile si beneficiile, dar si, nu in ultimul rand, partea de formare profesionala.

Firmelor participante, Agxecutive le garanteaza confidentialitatea datelor, precum si confidentialitatea respondentilor la studiu, inputul individual al acestora fiind prezentat anonimizat si integrat in statistica de ansamblu, deci nu individual. Firmele care vor participa, vor primi gratis primele datele complete ale studiului pentru folosinta interna, studiul reprezentand un cost de 5000 de euro + TVA pentru neparticipanti. Pentru a participa azi la studiul nostru, scrieti-ne ACUM un email de intentie la florin.constantin(a)agxecutive.com sau sunati-ne la 0743488019. Deadline-ul nostru pe partea de colectare a datelor este 1/12/2020! #AgxecutiveIntelligence #StudiuTendinteHRAgribusiness #Agribusiness #Agxecutive