fbpx

Inscrie-te in programul de formare profesionala continua pentru agribusiness, AGXECUTIVE PRO CLASS

7-10 MAI 2019 la sediul AGXECUTIVE din Strada Helesteului nr. 17

 

AGXECUTIVE PRO CLASS este un program de formare profesionala, cu durata de 4 zile, pe parcursul carora vor fi abordate teme de maxim interes si actualitate, cu aplicatii teoretice si practice.

 

 

Primirea participantilor se face incepand cu ora 8:30.

Cursurile se vor desfasura in intervalul orar 9:00 – 17:30. 

Descriere curs:

AGXECUTIVE PRO CLASS este un program de formare profesionala, cu durata de 4 zile, pe parcursul carora vor fi abordate teme de maxim interes si actualitate, cu aplicatii teoretice si practice.

Cursul contine 2 module* :

Modulul Comercial : se desfasoara pe parcursul a doua zile si trateaza aspecte de negocieri – achizitii – vanzari

Modulul Tehnic : se desfasoara pe parcursul a doua zile si trateaza aspecte de Agronomie, agricultura de astazi si Digital si AgTech, agricultura de maine.

Candidatii tinta pentru acest curs sunt profesionistii de talent care doresc sa isi dezvolte competentele si cariera sau pe care compania are nevoie sa-i dezvolte pentru a putea face fata provocarilor profesionale, cu focus pe managerii si reprezentantii tehnico-comerciali, dar care in avalansa de formari profesionale (traininguri) existente pe piata, au dificultati in a identifica continutul specific care raspunde cel mai bine nevoilor lor si care ii poate ajuta mai bine in obtinerea rezultatelor propuse.

Motive sa participi:

  • Agxecutive Pro Class are un continut nisat, destinat sectorului agro-alimentar.
  • Raspunde in mod concret unor intrebari specifice actuale cu care se confrunta profesionistii din sector.

(*)Programul de formare profesionala continua Agxecutive Pro Class® cuprinde 4 zile complete de formare, dupa cum urmeaza:

Un modul Comercial, cu durata de 2 zile, ce contine:

  • Vânzari: ecosistemul si actorii; produse, portofolii, politici comerciale, tehnici de negocieri B2B
  • Achizitii
  • Negocieri 

Un modul Tehnic, cu durata de 2 zile, ce contine: 

O zi dedicata agriculturii de azi: 

  • Agronomie: Cultivarea plantelor de cultura mare, tehnologia de azi si de mâine
  • Recolta: Aspecte economice ale culturii si evaluarea recoltei

O zi dedicata agriculturii de mâine “v4”:

  • Agricultura digitala: software, ERP, CRM (gestiune optimizata in agribusiness), aplicatii mobile (farming, produse de loializare, agronimoe), tool-uri decizionare (KM, imagistica satelitara, meteo, Big Data, etc), Inteligenta artificiala
  • AgTech: AgTech – hardware, Sateliti, Drone, Statii meteo, Senzori, Roboti

Toate modulele si sub-modulele vor contine o parte practica, de aplicare a cunostintelor teoretice.

Echipa noastra de formatori de elita, cu experienta solida de business si cu o experienta de peste 3 ani in instruirea angajatilor talentati, este alcatuita din profesionisti recunoscuti pe plan intern si international, ce au ajutat la formarea a mai mult de 100 de alti profesionisti din domeniu.

La finalul acestui program intensiv, cursantii vor redacta un Raport Executiv de o pagina, care este un livrabil tangibil in atentia Managementului companiei cu propuneri constructive venite din partea profesionistilor instruiti de formatori, cristalizate in urma informatiilor acumulate de-a lungul Programului, cu scopul optimizarii si imbunatatirii activitatii companiei din care provin.

Raportul este analizat in prealabil si in mod confidential de formatorii AGXECUTIVE, acestia urmând sa ofere feed-back autorilor si – daca va fi cazul – sugestii de imbunatatire inaintea livrarii efective catre Directorul General.

Pretul programului de formare este de 1400 euro + TVA / persoana.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Formular de inscriere

5 + 5 =

Florin CONSTANTIN

Florin CONSTANTIN

Fondator AGXECUTIVE

formator cu peste 10 ani de experiență în agribusiness, în gestionarea de centre de profit în semințe și protecția plantelor în companii multinaționale, formator certificat.

Viorel ION

Viorel ION

Prodecan al Facultații de Agricultură

membru al Consiliului de Conducere în cadrul USAMV, de profesie inginer agronom. Cu o vastă experiență în domeniul agricol, preda la disciplina “Fitotehnie” de la Facultatea de Agricultură din anul 1995 ca titular al disciplinelor “Procesarea cerealelor și plantelor tehnice” şi “Expertiza și consultanță în agricultură“ la specializarea Agricultură.

Alexandru COCLISAN

Alexandru COCLISAN

Country Manager la ISAGRI

lider european în piața de software pentru agricultură, ce ofera soluții decizionale și instrumente inovatoare dedicate lumii agricole prin utilizarea de tool-uri decizionale în vederea optimizării producției în agricultură.