fbpx

Inscrie-te in programul de formare profesionala continua pentru agribusiness, AGXECUTIVE PRO CLASS

O noua sesiune: 19 septembrie 2019, sector 1, Bucuresti

AGXECUTIVE PRO CLASS este un program de formare profesionala, cu durata de 1 zi, pe parcursul careia vor fi abordate teme de maxim interes si actualitate, cu aplicatii teoretice si practice.

Primirea participantilor se face incepand cu ora 8:30. Cursul se vor desfasura in intervalul orar 9:00 – 17:30. Dejun si catering incluse.

Cursul are loc in sala de formare a AGXECUTIVE din strada Helesteului, no. 17, sector 1, Bucuresti. 

 Descriere curs:

AGXECUTIVE PRO CLASS este un program de formare profesionala, cu durata de 1 zi, pe parcursul careia vor fi abordate teme de maxim interes si actualitate, cu aplicatii teoretice si practice.

Cursul contine 1 modul comercial, de negocieri B2B: trateaza aspecte de negocieri – achizitii – vanzari dintr-o perspectiva 360˚ aplicata agribusiness-ului romanesc.

Candidatii tinta pentru acest curs sunt profesionistii de talent din agricultura care doresc sa isi dezvolte competentele si cariera sau pe care compania are nevoie sa-i dezvolte pentru a putea face fata provocarilor profesionale, cu focus pe managerii si reprezentantii tehnico-comerciali, dar care in avalansa de formari profesionale (traininguri) existente pe piata, au dificultati in a identifica continutul specific care raspunde cel mai bine nevoilor lor si care ii poate ajuta mai bine in obtinerea rezultatelor propuse.

Motive sa participi:

  • Agxecutive Pro Class are un continut nisat, destinat in mod specific sectorului agro-alimentar.
  • Raspunde in mod concret unor intrebari specifice actuale cu care se confrunta profesionistii din sector.
  • Toate partile teoretice sunt ilustrate de o parte practica, desprinsa din experienta formatorilor nostri, profesionisti cu state vechi in agricultura locala.
  • Echipa noastra de formatori de elita, cu experienta solida de business si cu o experienta de peste 3 ani in instruirea angajatilor talentati, este alcatuita din profesionisti recunoscuti pe plan intern si international, ce au ajutat la formarea a mai mult de 100 de alti profesionisti din domeniu.

La finalul acestui program intensiv, cursantii vor redacta un Raport Executiv de o pagina, care este un livrabil tangibil in atentia Managementului companiei cu propuneri constructive venite din partea profesionistilor instruiti de formatori, cristalizate in urma informatiilor acumulate de-a lungul Programului, cu scopul optimizarii si imbunatatirii activitatii companiei din care provin.

Raportul este analizat in prealabil si in mod confidential de formatorii AGXECUTIVE, acestia urmând sa ofere feed-back autorilor si – daca va fi cazul – sugestii de imbunatatire inaintea livrarii efective catre Directorul General.

Pretul programului de formare este de 150 euro + TVA / persoana. Pentru inscrieri early bird pana la 31/08/2019: tarif preferential de 90 euro + TVA.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile prin formularul alaturat.

Responsabil program: Loredana VOICU, 0722381845, loredana.voicu(a)agxecutive.com 

Formular de inscriere

9 + 14 =

Florin este Fondatorul Agxecutive si pasionat de formare profesionala in agribusiness. Este consultant in strategie pentru firmele din sector, avand o experienta de peste 10 ani in functii de management in companii multinationale. Intervine regulat in procese de formare, training, coaching, mentoring si facilitare in sanul echipelor celor mai de succes firme din agricultura romaneasca. El va sustine cursul de mai sus si abia asteapta sa va cunoasca! Ii puteti scrie la florin.constantin(a)agxecutive.com!