fbpx

În condiţiile extinderii, cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 și a noilor măsuri impuse de Ministerul Sănătății (prin hotărârea nr. 1090/2021), AGXECUTIVE se adaptează rapid realităţilor momentului.

În întâmpinarea actualei perioade de carantină și pentru asigurarea eficienței măsurilor de protecție și prevenție împotriva virusului, AGXECUTIVE reprogramează sesiunea Open din Noiembrie 2021 a cursului “Pro Class” de formare profesională în agribusiness în luna Decembrie, începând cu data de 9 Decembrie 2021.
Referitor la această strategie, Florin CONSTANTIN, Fondatorul AGXECUTIVE și unul dintre formatorii din Pro Class, a declarat:
“Realitatea este că oricâte măsuri am lua la ora actuală, cu atâtea îmbolnăviri și modificări legislative de la o zi la alta, cea mai bună strategie este Responsabilitatea. În primul rând, să ne asumăm că cea mai bună strategie de prevenție este să amânăm puțin cursul de formare profesională pe durata celor 30 de zile de carantină instituită la nivel național și care ne împiedică în mod expres să organizăm în continuare această formare profesională în format fizic. Păstrăm însă ambiția de a susține acest curs anul acesta – cererea este mare, nevoile sectorului de competitivitate prin cunoaștere fiind și mai mare, dar fără responsabilitate, bunăvoință și sacrificii nu vom putea trece peste aceste momente. Pe toți cei deja înscriși și pe cei ce se vor înscrie în continuare, îi vom aștepta, deci, în Decembrie la cursurile în format Open.”

Pro Class 2021, curs de formare profesională în agribusiness și singurul curs certificat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii pentru poziția de “Consultant tehnic în producția de cereale, plante tehnice și furaje”, era inițial programat să aibă loc în luna Noiembrie 2021.

“Contăm pe comunitatea noastră, pe cursanții înscriși să ne acorde suportul în implementarea acestei reprogramări. Am luat toate măsurile de prevenție și protecție, dar preferăm să așteptăm încă puțin să se liniștească apele ca să putem livra acest curs la potențialul lui maxim. Înaintea fiecărei zi de curs din decembrie am luat decizia să testăm sistematic toți participanții și să nu acordăm accesul decât în baza certificatului verde” a adăugat Camelia LEBĂDĂ, Responsabil de formare la AGXECUTIVE.

 • PROGRAM NOU PRO CLASS
  9 și 10 Decembrie – NEGOCIERI B2B ÎN AGRIBUSINESS (MODUL 1)
  11 Decembrie – SCENARII APLICATE DE NEGOCIERE (MODUL 2)
  16 și 17 Decembrie – AGRICULTURA DE AZI – FITOTEHNIE (MODUL 3)
  18 Decembrie – AGRICULTURA DE MÂINE – DIGITAL (MODUL 4)
  11 Ianuarie – EVALUAREA COMPETENȚELOR TEORETICE ȘI PRACTICE

  INFORMAȚII ȘI DATE DE CONTACT
  https://www.agxecutive.com/proclass/
  camelia.lebada@agxecutive.com / 0743.488.078