fbpx

 

Stimați Colaboratori și Prieteni ai AGXECUTIVE din agribusiness și sectorul agro-alimentar,

 

Anul 2019 vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de formare profesională cu o nouă sesiune dedicată profesioniștilor din companiile în care activaţi: Agxecutive Pro Class®.

 

Programul de formare profesională continuă Agxecutive Pro Class® se va desfășura în perioada 7 – 10 mai 2019, la sediul AGXECUTIVE, Str. Heleșteului Nr. 17, Sector 1, București.

 

Obiectivul este dobândirea și consolidarea competențelor transversale agrotehnice, comerciale și de management.

 

Candidații ţintă pentru această formare sunt salariații de talent care doresc să își dezvolte competențele și cariera sau pe care compania lor are nevoie să-i dezvolte pentru a putea face față noilor provocari profesionale. Aceștia provin din companii din sectoarele agribusiness și agro-alimentar, cu focus pe managerii şi reprezentanții tehnico-comerciali ai furnizorilor de inputuri și tehnologii, distribuitorilor, procesatorilor și traderilor de cereale și pe șefii de ferma din exploatațiile agricole profesioniste.

 

Va propunem deci Agxecutive Pro Class®, programul de formare profesională continuă ce cuprinde 4 zile complete de formare, după cum urmează:

 

– Ziua 1: Negocieri vânzări – ecosistemul agribusinessului românesc și produsele (inputuri) / politicile comerciale;

– Ziua 2: Negocieri vânzări – ½ de zi, tehnici de negocieri si ½ de zi achiziții;

– Ziua 3: Agricultura de azi, cu aspecte de tehnologie și fitotehnie pentru principalele culturi de câmp, dar și aspecte economice și de valorificare a recoltei;

– Ziua 4: Agricultura de mâine v4.0, cu focus pe partea digitală (software) și AgTech (hardware).

 

Toate modulele și sub-modulele vor conține o parte practică, de aplicare a cunostințelor teoretice.

 

Cu o echipă de formatori de elită și cu experiență de peste 3 ani în instruirea angajaților talentați, recunoscute intern și international, Agxecutive Pro Class® transformă debutanți în profesioniști, specialiști și lideri.

 

In 2017 și 2018, au fost formați aproximativ 100 de profesioniști din sectoarele agribusiness şi agro-alimentar, în cadrul celor 2 sesiuni „open” deja desfășurate și a altor sesiuni personalizate „in-house” desfăşurate pentru clienţii noştri.

 

Cunoașterea detaliată a nevoilor de instruire din piață a fost rezultatul experienței acumulate în sesiunile de formare derulate anterior, iar conţinutul programului a evoluat datorită receptivității şi a capacității de adaptare a Agxecutive şi a formatorilor noştri la feedback-ul primit. De asemenea, un rol important, în continuă evoluţie, îl are contactul permanent al formatorilor cu piața și cu nevoile generate de aceasta.

 

Programul Agxecutive Pro Class® a fost creat ca răspuns la solicitările recurente ale principalilor actori din agricultura locală și regională, pe fondul crizei acute de mână de lucru calificată și performantă, în special în zona de „middle” și „top management”, necesară pentru implementarea cu succes a strategiilor de piață ale acestor jucători în regiune.

 

Înscrierile pot fi făcute pană la data de 19 Aprilie 2019.

 

Contact:

 

Loredana VOICU GÎDEA – Business Developer Professional Training 

E-mail: loredana.voicu@agxecutive.com

Mobil: +40722381845

 

Vă așteptăm la curs, pentru că doar învățarea continuă este cheia performanței!