fbpx

Formare Profesionala

Pe langa recrutarea tinerelor talente sau de specialisti experimentati, formarea continua a Oamenilor care lucreaza in sectorul agro-alimentar sau agribusiness este cel mai bun lucru pe care companiile ar trebui sa-l faca pentru a mentine capitalul de resurse umane la un nivel competitiv. Noi desfasuram in mod regulat programe de formare profesionala la un nivel Executive, Open dar si In-House pe nevoile beneficiarilor, impreuna cu partenerii nostri din mediul academic sau privat.     

OBIECTIVE & CANDIDATI:

  • Obiectiv strategic: sa cream si sa imbunatatim aptitudinile profesionale transversale ale Oamenilor din agricultura, atat in plan tehnic cat si in management.

  • Candidatii tinta pentru cursurile noastre sunt firmele din agribusiness in cautare de competitivitate si profesionistii lor de talent, cu minim 3-5 ani de experienta, care doresc sa isi dezvolte competentele si cariera sau pe care compania are nevoie sa-i dezvolte pentru a putea face fata provocarilor profesionale, cu focus pe managerii si reprezentantii tehnico-comerciali, dar care in avalansa de formari profesionale (traininguri) existente pe piata, au dificultati in a identifica continutul specific care raspunde cel mai bine nevoilor lor si care ii poate ajuta mai bine in obtinerea rezultatelor propuse.

Dezvoltam in-house pentru firme, furnizori si distribuitori de inputuri, ferme profesioniste, traderi de cereale si firme de procesare agro-alimentara:

 

–             Brainstorming-uri strategice la nivel de board si departamente

–             Analize SWOT cu quick wins si planuri de actiune SMART

–             Pozitionare de brand, studii de piata si marketing, competitive intelligence

–             Formarea tehnico-comerciala a departementelor de vanzari/teren.

Motive sa participi:

  • Programa noastra are un continut nisat, destinat in mod specific sectorului agro-alimentar.

  • Raspunde in mod concret unor intrebari specifice actuale cu care se confrunta profesionistii din sector.

  • Toate partile teoretice sunt ilustrate de o parte practica, desprinsa din experienta formatorilor nostri, profesionisti cu state vechi in agricultura locala.

  • Echipa noastra de formatori de elita, cu experienta solida de business si cu o experienta de peste 3 ani in instruirea angajatilor talentati, este alcatuita din profesionisti recunoscuti pe plan intern si international, ce au ajutat la formarea a mai mult de 100 de alti profesionisti din domeniu

  • La finalul acestui program intensiv, cursantii vor redacta un Raport Executiv de o pagina, care este un livrabil tangibil in atentia Managementului companiei cu propuneri constructive venite din partea profesionistilor instruiti de formatori, cristalizate in urma informatiilor acumulate de-a lungul Programului, cu scopul optimizarii si imbunatatirii activitatii companiei din care provin. Raportul va fi prezentat in fata unei comisii de evaluare in scopul eliberarii unui certificat recunoscut la nivel national.