fbpx

Agxecutive te provoaca din nou sa iesi din zona ta de confort si sa te asezi confortabil la masa celor mai performanti profesionisti din domeniu!

Deschidem editia cu numarul sase a primului curs de perfectionare in AgriBusiness Agxecutive „Pro Class” in format Open, certificat de Ministerul Muncii&Ministerul Educatiei pentru profesia de „Consultant tehnic in productia de cereale, plante tehnice si furaje”.

De ce sa optezi pentru un curs certificat? Pentru ca poti vedea astfel cum se desfasoara un proces transparent si te poti asigura ca tot ceea ce a fost livrat in sala de curs va fi aplicat si la locul de munca. 

Continutul cursului este urmatorul:

 

  1. Modulul comercial „Negocieri B2B” – de joi&vineri, 11, 12 noiembrie 2021, sustinut de formatorul Florin CONSTANTIN;
  2. Modulul aplicat “Scenarii applicate in negociere” – de sambata, 13 noiembrie 2021, sustinut de formatorul Florin CONSTANTIN;
  3. Modulul tehnic „Agricultura de azi” – de joi&vineri, 18, 19 noiembrie 2021, sustinut de formatorul Prof. Dr. Viorel ION;
  4. Modulul tehnic “Agricultura de maine” – de sambata, 20 noiembrie 2021, sustinut de  formatorul Ervin MIKLOS;

 

Hai sa iti schimbi perspectiva cu privire la oportunitatile din agribusiness si sa iti demonstrezi ca poti mai mult. Formarea profesionala continua este o obligatie, nu este o optiune !

 

Inscrieri la : https://www.agxecutive.com/proclass/ sau la camelia.lebada@agxecutive.com / Nr. de telefon: 0743.488.078.