fbpx

Stimați Colaboratori și Prieteni din agribusiness și sectorul agro-alimentar ai AGXECUTIVE,

Sfârșitul lunii noiembrie vine în întampinarea nevoilor dumneavoastră de formare profesională cu o sesiune scurtă de instruire în atenția cadrelor tehnico-comerciale din companiile unde activati.Programul se desfașoară la sediul AGXECUTIVE, Str. Heleșteului Nr. 15 – 17, Sector 1, București, în perioada 26 – 27.11 & 03 – 04.12.2018 sau 03 – 06.12.2018.

Scopul este dobândirea de competențe transversale agrotehnice, comerciale și de management. Publicul țintă de cursanți este reprezentat de salariații de talent, care doresc sa iși dezvolte competențele și cariera, provenind din companii din sectoarele agribusiness și agro-alimentar, cu focus pe reprezentanții tehnico-comerciali ai furnizorilor de inputuri și tehnologii, distribuitorilor, procesatorilor și traderilor de cereale și pe șefii de ferma din exploatațiile agricole profesioniste.

 

Cursul se numește « Negocieri & tehnologie în agribusiness » și cuprinde 4 zile complete de formare, după cum urmează:

– Ziua 1: Negocieri vânzări – ecosistemul agribusinessului românesc și produsele (inputuri)/politicile comerciale;

– Ziua 2: Negocieri vânzări, ½ de zi, tehnici de negocieri si ½ de zi achiziții;

– Ziua 3: Agricultura de azi, cu aspecte de tehnologie și fitotehnie pentru principalele culturi de câmp, dar și aspecte economice și de valorificare a recoltei;

– Ziua 4: Agricultura de mâine, cu focus pe partea digitală (software) și AgTech (hardware).

Toate modulele și sub-modulele vor conține o parte practică, de aplicare a cunoștințelor teoretice.

 

Cu o echipa de traineri de elită și cu experiența de peste 3  ani în instruirea și certificarea angajaților talentați, recunoscute intern și international, cursul nostru  transformă debutanți în profesioniști, specialiști și lideri.

Cunoașterea detaliată a nevoilor de instruire din piață s-a realizat prin experiența acumulată în urma a doua sesiuni de instruire organizate anterior, după cum urmează:

1) Prima sesiune – Iunie 2017 denumită Black Sea Agribusiness Executive Programme” (BSAEP), un parteneriat exclusiv între o școala de ingineri agricoli de prim nivel din Franța și AGXECUTIVE.

Programul a fost dedicat gestiunii riscurilor agricole cu focus pe piețele de cereale (1 zi), agriculturii digitale “v4“ (1 zi) și, nu în ultimul rând, redactării unui memoriu executiv de tip “one page“ în care cursanții au adresat conducerii firmelor pentru care lucrează sugestii de ameliorare concretă în urma parcurgerii BSAEP (1 zi).

La această sesiune de formare au participat 19 persoane, programul finalizându-se cu acordarea de diplome și a certificatelor de absolvire, înmânate de partenerii din Franța.

BSAEP a fost primul program franco-român de formare profesională continuă pentru sectorul agro-alimentar din România.

 

2) După o primă promoție derulată cu succes în primul semestru al anului 2017 sub numele de « Black Sea Agribusiness Executive Programme » (BSAEP), inițiativa strategică a Agxecutive (Bucureşti, România), privind formarea profesională continuă, la Bucureşti, a cadrelor de talent din sectorul agro-alimentar românesc, a continuat cu o a doua promoție, programată în primul semestru al anului 2018 sub numele de « Program Executiv Româno-Francez Agroalimentar » (PERFA).

PERFA, program executiv diplomat, recunoscut de Ministerul Educației din Franța s-a  derulat în exclusivitate la Bucureşti cu formatori francezi și experți români proveniți din mediul de afaceri.

Programa celei de-a doua promoții a PERFA a fost elaborată pe baza feed-back-ului sistematic şi consistent primit de la cursanți (în număr de 20) și companiile din prima promoție, precum şi urmărindu-se o cât mai bună apropiere de obiectivele profesionale şi de carieră ale participanților din a doua promoție. Aceștia au provenit din firme furnizoare de inputuri, distribuție specializată, bănci şi servicii conexe.

 

Programul “Negocieri & Tehnologie în agribusiness” a fost creat ca răspuns la solicitările recurente ale principalilor actori din agricultura locală și regională, pe fondul crizei acute de mâna de lucru calificată și performantă, în special în zona de „middle” și „top management”, necesară pentru implementarea cu succes a strategiilor de piață ale acestor jucători în regiune.

Înscrierile pot fi făcute pană la data de 15 Noiembrie 2018.

Persoană de contact: Alexandra COPILU – Executive Recruitment & Professional Training Consultant

E-mail: alexandra.copilu@agxecutive.com

Mobile: +40730287307

Vă așteptăm la curs!